Visafslag Volendam

Stichting Cultuur Volendam huurder van de Visafslag Volendam.

Stichting Cultuur Volendam is de huurder van het meest markante gebouw van de Haven van Volendam.

De grotendeels houten Visafslag is een zeldzaam en gaaf bewaard gebleven monument, gebouwd in 1934 in opdracht van de Coöperatieve Afslagvereniging G.A. St. Vincentius. De visafslag is een bekend herkenningspunt voor bezoekers centraal gelegen aan de haven van Volendam.

Het gehele jaar is het mogelijk om de Visafslag te gebruiken voor allerlei culturele of andere activiteiten. De Visafslag aan de Dijk is een bezienswaardigheid.

Stichting Cultuur is nu op zoek naar vrienden voor de Visafslag, die willen meedenken en werken als het gaat om het invullen die activiteiten.

Ook dagen wij alle culturele instelling in de gemeente uit om mee te denken aan het invullen van het nog samen te stellen programma voor 2016. Denk bijvoorbeeld aan exposities van kunst, kleine optredens van koren en andere muzikale evenementen, mogelijkheden voor bedrijven als het gaat om presentaties en kleine bijeenkomsten.

Alle ideeën en suggesties zijn meer dan van harte welkom.

Wilt u vrienden worden van de Visafslag of een idee hebben, laat ons dit dan weten via info@cultuurvolendam.nl of bel met 06 57 77 98 75.

Like de Visafslag Volendam via Facebook en blijf op de hoogte van de verschillende activiteiten om en rond de Visafslag Volendam.

foto 1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s